Det ligger i detaljene

Det er utrolig mye arbeid som går inn i å lage en revy, et skuespill eller andre forestillinger. Ikke bare skal man ha kontroll på de som skal stå på scenen, man må også ha nok personell bak scenen.
Så må man selvsagt skrive manus, få laget kostymene og mye mer.
Slik tidkrevende arbeid kan være vanskelig å få gjennomført hvis man har mye ressurser i bakhånd. Derfor blir det enda mer imponerende når en skole som Fagerborg klarer å gjøre en slik gigantjobb hvert år.

Hvis man tar seg tid til å lese på deres nettside, og da spesielt ”mer info om revyen” http://www.fagerborgrevyen.com/om-revyen/ så får man respekt for det arbeidet som elever og ikke minst lærere og annet personell legger i dette, år etter år.

Alltid utsolgte

Forestillingene er alltid utsolgte, så de får jo dekket noen av utgiftene. Samtidig så er det snakk om timer med ulønnet arbeid som legges ned i en slik forestilling. Jeg skulle ønske at flere skoler gjorde dette og da at man fikk utlevert et stipend av noe slag for å gjøre slikt. Da hadde flere fått prøvd seg og enda flere stjerner kunne skinne. Så mer midler til teater og fremføringer i skolen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>